FeestruimteLelystad.nl
Ruimte voor uw feest, cursus of vergadering

Reglement voor het afhuren van de Biotuinen

De huurder aanvaardt de ruimte in de staat zoals hij is. Er is een inventarislijst waar de huurder kan zien wat hij kan gebruiken. De huurder kan de zaal inrichten zoals hij wenst en is verantwoordelijk voor het teruggeplaatsen naar de oorspronkelijke situatie.

Manager

Tijdens uw feest is er verplicht een manager aanwezig vanwege de alcoholwet. De manager is er voor al uw vragen of voor ondersteuning van uw activiteiten.

Geluid

Voor omwonenden bewaken wij het geluidsniveau. Het maximale niveau binnen is 100 decibel, af te lezen op de aanwezige decibelmeter. Bij luide muziek binnen houden we ramen en deuren gesloten. Buiten mag er geen versterkte muziek worden gebruikt.

Alcoholgebruik en roken

 Het is verboden om in het pand te roken. U kunt wel op de veranda roken. Maak gebruik van de aanwezige asbakken en voorkom daarmee brandgevaar. Zwak alcoholische drankjes (bier en wijn) mag u zelf schenken. Bij gebruik van sterke drank dient u een barman aan te stellen. Gebruik van alcohol is verboden voor minderjarigen.

Afwassen

Er is een snelle horeca-afwasmachine aanwezig. De manager zal u het gebruik van de machine uitleggen.

Schoonmaken vloer

U dient de vloer te zuigen en/of te vegen. Daarna wordt de vloer gemopt. Dat geldt ook het gehele pand dus ook voor de keuken, de toiletgang en de toiletten. De manager zal u helpen met alle schoonmaakspullen.

Schoonmaken van toiletten

Schoonmaken met de aanwezige doekjes en de afvalemmertjes legen.

Schoonmaken terras

De tafels en stoelen weer terugplaatsen, tafels en asbakken schoonmaken en het terras even vegen. De buitenkoelkast schoon afleveren.

Tips schoonmaken

Zorg voor een team van schoonmakers en laat één persoon eindverantwoordelijkheid nemen. Samen met de eindverantwoordelijke kan de manager alles in goede banen leiden. Reserveer ongeveer 45-60 minuten voor het schoonmaken. Schoonmaken is pas effectief als de overige gasten zijn vertrokken, maak duidelijke afspraken met uw gasten hierover.