FeestruimteLelystad.nl
Ruimte voor uw feest, cursus of vergadering

Over Biotuinen Lelystad

Biotuinen is een stadstuinderij waar biologische groenten voor de afnemers in Lelystad worden geteeld. We bieden verse groenten van het seizoen. Een team van vrijwilligers helpt ons daarbij. Zie onze website:  http://www.biotuinen.nl

Voor onze vrijwilligers hebben we een clubhuis dat dagelijks overdag wordt gebruikt. In de avonden en weekeinden stellen we ons clubhuis beschikbaar aan derden. Ons clubhuis kan worden gebruikt voor diverse bijeenkomsten, cursussen, (periodieke) groepsbijeenkomsten en voor feesten. Het clubhuis heeft een ontmoetingsruimte, een foyer, een keuken, toiletten, terras en we hebben voldoende gratis parkeerruimte.

Voor groepen tot 80 personen is er voldoende zitplek aan (eet)tafels in de zaal. Sommige grotere bijeenkomsten kunnen we ook huisvesten, dat overleggen we graag met u.

U kunt gebruik maken van onze vuurplaats. Verder zijn er mogelijkheden om te overnachten op onze kampeerplek. Onze speciale sjamanenplek (met onder andere een tipi en een zweethut) is apart te huren, informeer bij ons over de mogelijkheden.